Povestea Simple Tools

Chiar daca povestea Simple Tools nu a inceput de foarte mult timp, experienta care sta la baza companiei a fost construita timp de 13 ani, ani in care permanent am incercat sa descoperim si sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu solutii profesionale pentru toate proiectele si cerintele lor, atat a celor particulari cat si a celor profesionisti.

Ne dorim ca si in anii ce urmeaza, Simple Tools sa fie un partener de incredere si sa onoreze increderea oferita de clienti pana acum, oferind si mai departe produse si expertiza de cea mai buna calitate.

Misiune

Si pentru ca intelegem ca nu lucram doar cu specialisti, te asiguram ca iti vom oferi tot suportul atunci cand tu, clientul nostru, vei considera ca este necesar. Este posibil sa nu avem toate raspunsurile, dar vom face tot posibilul pentru a iti oferi unul. Pentru ca ne dorim sa-ti livram tot ce este mai bun dezvoltarii afacerii tale si sa iti punem la dispozitie toate uneltele necesare tie.

Promisiune

Credem cu tarie ca atat succesul nostru cat si succesul afacerilor clientilor nostri, va fi condus de îndeplinirea constantă a standardelor inalte pe care ni le-am asumat si de imbunatatirea constanta a propriilor noastre procese de achizitie si vanzare. Pentru ca in procesul de dezvoltare continua, suntem si vom fi ghidati de profesionalism, integritate si respect.

Viziune

Gama produselor comercializate de noi este generoasa, avand mai mult de 10.000 de repere, acestea provenind atat de la producători naționali cat si din importuri.

Puteti gasi produse din mai multe domenii de activitate, precum: gradinarit, scule si unelte, amenajari si constructii, auto si moto, protectia muncii, horeca, etc. Pentru toate aceste categorii incercam sa furnizam produse de la cele mai renumite si de incredere marci, de cea mai buna calitate si la preturi competitive, pentru ca speram sa fim cei ce isi servesc clientii mai bine decat oricine altcineva..

Hai in magazin

Descopera gama generoasa de produse

Descopera