S.C. SIMPLE TOOLS S.R.L. („Simple Tools”) se angajeaza sa protejeze confidentialitatea utilizatorilor acestui site web https://www.simpletools.ro („Site-ul Web”) si sa depuna toate eforturile posibile pentru a se asigura ca Datele cu Caracter Personal ale utilizatorilor sunt tratate cu respectarea drepturilor si libertatilor lor fundamentale, precum si cu respectarea demnitatii persoanelor, in special cu privire la confidentialitate. Noi, la Simple Tools, am pregatit in consecinta aceasta Politica privind Protectia Datelor pentru a explica pe scurt modul in care colectam, folosim, transmitem si asiguram Datele dumneavoastra cu Caracter Personal. De asemenea, aceasta Politica prezinta optiunile pe care le aveti in ceea ce priveste utilizarea, accesul si modificarea Datelor cu Carater Personal. Le putem solicita utilizatorilor sa ne furnizeze anumite informatii si detalii cu caracter personal pentru a presta serviciile noastre si dorim ca atare sa explicam procedurile si modalitatile in care prelucram datele pe care ni le furnizati. Aceasta Politica privind Protectia Datelor va va pune la dispozitie, de asemenea, informatii complete pentru a va permite sa va exprimati consimtamantul explicit si informat cu privire la prelucrarea Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal, atunci cand este cazul. In general, oricare informatii si date pe care le furnizati sau care sunt adunate altfel de catre noi in contextul Site-ului Web, vor fi utilizate de Simple Tools in conformitate cu Regulamentul (EU) 2016/679 (”RGPD”). Acest lucru inseamna, in special, ca oricare prelucrare a Datelor cu Caracter Personal efectuata de Simple Tools va respecta principiile legalitatii, echitatii, transparentei, limitarii scopului, limitarii stocarii, minimalizarii datelor, acuratetei, integritatii si confidentialitatii.

OPERATOR DE DATE

Operatorul de Date cu privire la toate operatiunile de prelucrare a Datelor cu Caracter Personal efectuate prin intermediul Site-ului Web este Simple Tools, cu sediul social in Bucuresti, Str. Drumul Gura Calitei nr. 4-32, bl. 1, sc. B, etaj 7, ap. 94, sector 3, Romania. Pentru oricare informatii privind prelucrarea Datelor cu Caracter Personal de catre Simple Tools, inclusiv o lista a persoanelor noastre imputernicite de operator, va rugam sa contactati: contact@simpletools.ro

Ce informatii colectam

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice (se precizeaza si acest act normativ, dupa caz) Simple Tools are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este de a va putea asigura serviciile noastre, de a va asigura suportul privind comenzile dumneavoastra, de a va aduce la cunostiinta modificarile din cadrul serviciilor noastre si eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii nostrii.

Nu sunteti obligati sa furnizati datele, dar acestea sunt necesare pentru finalizarea unei comenzi.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt publicate pe site sau in alta parte si nu sunt facute publice. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state.

Odata cu intrarea in vigoare a schimbarilor majore ale reglementarilor UE privind confidentialitatea datelor, Site-ul Web  si-a actualizat si a anuntat politica de confidentialitate pentru a se asigura ca intreaga activitate si interactiune cu utilizatorii este conforma cu normele prevazute de GDPR.
Politica initiata a fost actualizata inainte de introducerea Regulamentului UE privind protectia generala a datelor (GDPR), care este pusa in aplicare incepand cu 25 mai 2018. GDPR va implica schimbari pe scara larga pentru intreprinderile – atat cele cu sediul in UE, cat si cele din afara UE – care prelucreaza date cu caracter personal ale cetatenilor UE – prin sporirea semnificativa a drepturilor si protectiei persoanelor.


Politica de protectie a datelor cu caracter personal


Aceasta politica se aplica Site-ului Web si tuturor companiilor afiliate, membrilor din conducere si angajatilor nostri. ”Afiliat”, in acest caz, implica faptul ca adoptarea acestei Politici poate fi impusa de catre simpletools.ro, in mod direct sau indirect, pe baza votului majoritatii, al majoritatii reprezentantilor din conducere sau printr-un acord.

DOMENIUL DE APLICARE SI APLICABILITATEA ACESTEI POLITICI

Aceasta politica se aplica Site-ului Web  si tuturor companiilor afiliate si angajatilor nostri. In acest caz, “afiliata” inseamna ca, simpletools.ro poate impune adoptarea acestei politici, direct sau indirect, pe baza votului majoritar, a reprezentarii conducerii majoritare sau prin acord. Portalul AriaTrends.ro stabileste si aplica norme interne, cum ar fi regulamentele si procedurile in conformitate cu aceasta politica.

Politica expune principiile de baza ale magazinului online simpletools.ro privind protectia datelor personale si standardele de securitate a datelor si asigura conformitatea cu legile in vigoare de protectie a datelor, nationale si internationale, in toata lumea. In consecinta, cuprinde principiile de protectie a datelor, agreate la nivel international, cu intentia nu de a substitui, ci de a suplimenta respectivele legi privind protectia datelor personale si a confidentialitatii (”Legislatia Nationala”). Continutul acestei Politici trebuie observat in absenta unei Legislatii Nationale corespondente sau daca Legislatia Nationala ofera mai putine cerinte decat aceasta Politica. Pe de alta parte, Legislatia Nationala are intotdeauna prioritate in cazul unui conflict cu aceasta Politica sau in cazul in care Legislatia Nationala are cerinte mai stricte decat aceasta Politica.

Politica se extinde asupra prelucrarii tuturor datelor cu caracter personal. In tarile in care datele entitatilor legale sunt protejate in aceeasi masura ca si datele personale, Politica se aplica in mod egal asupra datelor entitatilor legale. Datele anonime, ca in cazul evaluarilor statistice si a studiilor, nu reprezinta subiectul acestei Politici.

Principiile Site-ului Web simpletools.ro privind prelucrarea datelor cu caracter personal 

Respectarea legilor, corectitudine si transparenta.

Datele personale vor fi colectate si prelucrate in mod legal, corect si transparent pentru a proteja drepturile individuale ale subiectilor datelor.

LIMITAREA LA SCOPUL SPECIFICAT 

Datele personale vor fi colectate doar pentru scopuri explicite si legitime si nu vor fi prelucrate intr-un mod incompatibil cu scopurile initiale.

ACURATETEA DATELOR/ACTUALITATEA DATELOR

Datele personale vor fi precise si, in cazurile in care este necesar, actualizate constant. Site-ul Web va lua toate masurile necesare pentru a elimina sau rectifica inadvertentele in mod prompt.


Limitarea la datele necesare

Datele personale vor fi adecvate, relevante si limitate la strictul necesar. Datele personale nu vor fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp decat este necesar.


Drepturile subiectilor datelor cu caracter personal 


Site-ul Web respecta drepturile tuturor subiectilor datelor, inclusiv drepturile privind accesul la datele acestora, restrictia prelucrarii sau a stergerii acestora si referitor la acuratetea acestora. Site-ul Web va furniza informatii clare si neambigue despre modul si scopul colectarii si prelucrarii datelor cu caracter personal ale subiectilor.

STERGEREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Perioada de pastrare a datelor cu caracter personal va fi definita. Site-ul Web elimina datele personale care nu mai sunt necesare in raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau in cazul in care consimtamantul este retras si nu se mai aplica niciun alt scop legitim pentru prelucrarea datelor.


Securitatea prelucrarii datelor / Securitatea datelor

Datele personale vor fi prelucrate in conditii de siguranta. Vor fi luate masuri tehnice si organizationale adecvate privind securitatea datelor, impotriva prelucrarii sau a alterarii neautorizate, impotriva pierderii sau a distrugerii, precum si impotriva dezvaluirii si a accesului neautorizat la date personale transmise, stocate sau prelucrate. Site-ul Web  asigura, in totalitate, integritatea, disponibilitatea, confidentialitate si autenticitatea in ceea ce priveste datele cu caracter personal. In eventualitatea unui incident, Site-ul Web are abilitatea de a restaura, in timp util, disponibilitatea si accesul la datele cu caracter personal.

Protectia implicita a datelor cu caracter personal

Site-ul Web va implementa masurile tehnice si organizationale adecvate pentru a asigura ca sunt prelucrate doar datele personale necesare scopurilor specificate. Principiul privind protectia implicita a datelor va fi urmat in cursul dezvoltarii de noi produse.

Responsabilitate

Site-ul Web isi asuma responsabilitatea pentru toate activitatile privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Site-ul Web isi manifesta responsabilitatea si are capacitatea de a demonstra conformitatea.

Organizarea Site-ul Web privind protectia datelor cu caracter personal:

Am procedat la desemnarea unei persoane calificata, responsabila de implementarea si observarea principiilor mentionate anterior.